En Hij zeide tot hen: Volgt Mij na, en Ik zal u vissers der mensen maken.
Bron: Het Evangelie van Matthèüs 4:19
Hervormde Gemeente
Rouveen
U bevindt zich hier: Home > Agenda overzicht
Agenda overzicht
Algemeen

Hap & Trap

 

Fiets met en langs enkele andere gemeenteleden om daar met elkaar te eten en te praten

 

Hoe werkt het?

 

 

Als u zich opgeeft om mee te doen, delen wij u in, in groepjes van ongeveer 6 personen. Het is de bedoeling als gemeente te verbinden en andere gemeenteleden te leren kennen. Dus geeft u zich samen op, dan betekent dit niet automatisch dat u samen fietst. Met uw groepje fietst u vanaf het dienstgebouw naar het eerste opgegeven adres, van een gemeentelid. Aangekomen geniet u van het voorgerecht en bespreekt u met uw groepje enkele stellingen die klaar liggen. Na een uur fietst u naar het volgende adres voor het hoofdgerecht en weer een aantal stellingen. Tenslotte fietst u naar het dienstgebouw, waar het nagerecht wordt opgediend en gezamenlijk wordt afgesloten. U kunt zich opgeven om alleen mee te fietsen
maar ook om te fietsen en te koken. Als u meefietst en kookt, fietst u wellicht het eerste deel niet mee in verband met de voorbereidingen van de maaltijd. Mocht u niet mee willen of kunnen fietsen, maar het wel leuk vinden om te koken of te bakken voor gemeenteleden, dan kun u zich ook daarvoor opgeven.

 

Kortom: een gemeente-opbouwende avond met sportieve én smakelijke kanten!

 

Opgeven via de website hervormdrouveen.nl voor 22 mei. Eventuele vragen kunt u stellen per e-mail hap.trap.rouveen@outlook.com of telefonisch: 0522-474308.

 

U krijgt dan uiterlijk 25 mei reactie op uw aanmelding.

 

Vermeld duidelijk of u alleen meefietst of dat het groepje ook bij u langs mag komen voor het voor- of hoofdgerecht. Of dat u juist alleen wil koken.

 

De kosten bedragen € 7,50 per persoon. Dat is als volgt verdeeld: degene die een voorgerecht maakt krijgt daarvoor € 2 per persoon, voor het hoofdgerecht is dat € 4,50 per persoon en voor het nagerecht € 1 per persoon. Het hoeven dus geen culinaire hoogstandjes te zijn!

 

We zien u graag!

 

 

Kruispunt
VBW
Zondagschool