En God maakte dat uitspansel, en maakte scheiding tussen de wateren, die onder het uitspansel zijn, en tussen de wateren, die boven het uitspansel zijn. En het was alzo.
U bevindt zich hier: Home > Nieuwsoverzicht

Kerstmarkt 2017 - Kerkplein - Rouveen

Op D.V zaterdag 9 december hopen we weer een gezellige kerstmarkt te organiseren. Ligt er bij u op zolder kerstspullen, winter decoratie of andere decoratie spullen waar u niets meer mee doet en een ander blij mee wilt maken, dan mag u het bij ons inleveren. Wij gaan het verkopen voor het goede doel van de kerken. U kunt het inleveren bij Jeanet Timmerman, Scholenweg 7, tel.num: 06-13962585 of bij Marijke Stout, Spoordijk 16, tel.num. 06-28317123 of op 4 december bij d'Olde Baank inleveren of bel ons en dan halen we het bij u op.

VBW