En niemand is opgevaren in den hemel, dan Die uit den hemel nedergekomen is, namelijk de Zoon des mensen, Die in den hemel is.
Bron: Het Evangelie van Johannes 3:13
Hervormde Gemeente
Rouveen
U bevindt zich hier: Home > Zending en evangelisatie > Thuisfrontcommissie
Thuisfrontcommissie

 Wij, als thuisfrontcommissie (tfc), houden contact tussen Dick en Hilda en onze gemeente. In april 2006 is Hilda Timmerman uitgezonden door onze gemeente naar Sudan (Afrika), voor een periode van 4 jaar. In augustus 2010 is Hilda getrouwd met Dick Malaba. Daarna zijn Dick en Hilda samen uitgezonden door onze gemeente om voor de GZB/Across te werken in Yei, Zuid Sudan, voor een periode van 2 jaar.

 

Door middel van stukjes in het kerkblad en het verzorgen van de nieuwsbrieven, houden wij de gemeente op de hoogte van het wel en wee van Dick en Hilda in Sudan. De gemeenteleden van Rouveen zijn zelf ook actief in het onderhouden van contact met hen. Er is een schrijflijst opgesteld en bij elke uitgave van het kerkblad worden er namen vermeld van de mensen die hen iets kunnen schrijven / sturen. Diegenen die zich ook willen opgeven voor deze schrijflijst, kunnen contact opnemen met een van de onderstaande personen.

 

Hilda is geboren en getogen in Rouveen, ze is verpleegkundige en met behulp van haar kennis en kunde op dat gebied werkt ze mee bij de training en opleiding van lokale medewerkers om kennis over te dragen over HIV- en Aidsproblematiek.
Dick woonde voor zijn huwelijk met Hilda in Kenia. Hij geeft technische ondersteuning bij de productie van christelijke en Bijbelse lectuur in verschillende lokale talen van Zuid Sudan.

 

Als tfc komen we regelmatig bij elkaar. We houden een korte Bijbelstudie. Soms aan de hand van het bespreken van een boek. Bijvoorbeeld ‘een thuisfront voor de zendeling' van Neal Pirolo. Daarna bespreken we allerlei praktische zaken en we sluiten af met voorbede voor Dick en Hilda. Meestal mailen zij ons dank- en gebedspunten die we dan tevens vermelden in het kerkblad. Hierdoor kan de gemeente ook actief meeleven en -bidden voor Hilda en haar werk.

Commisie

Harm Jan Dunnink Oude Rijksweg 260 06-48772378
Dick Roo Kievit 2 0522-461096 
Margje Stoffer  Rozenlaan 43  0522-291801 
Jenny Witte Plataanlaan 6 0522-443338

Adres Dick en Hilda

Dick en Hilda Malaba-Timmerman,

Across, P.O. Box 21033,

00505 Ngong Road,

Nairobi Kenya.


Website: www.dickenhilda.nl

Geef u nu op voor: