In den beginne was het Woord, en het Woord was bij God, en het Woord was God.
Bron: Het Evangelie van Johannes 1:1
Hervormde Gemeente
Rouveen
U bevindt zich hier: Home > Gemeentewerk > Zwerfboek
Zwerfboek

Op de gemeentedag van 2012 zijn we gestart met de actie ‘ christelijk zwerfboek’. Dit is een initiatief van de startweekcommissie om te evangeliseren en medechristenen te bemoedigen. Gemeenteleden, maar ook anderen die graag mee willen doen, kunnen waardevolle christelijk boeken doneren om door te geven aan anderen.

 

Als je een boek doneert, gaat het boek gaat naar een volgende lezer, die het meeneemt, leest en weer doorgeeft aan anderen. Het boek kan persoonlijk doorgegeven worden, maar ook door het ergens bewust achter te laten kan het gaan rondzwerven en kunnen we het zwerfboek doorgeven aan andere medemensen.

 

Heeft u een christelijk zwerfboek gekregen of gevonden? Lees het, geef het door aan een ander of laat het ergens achter. Het evangelie is een boodschap die te mooi is om voor je zelf te houden. Daar wil je anderen toch in mee laten delen!

 

Wilt u weten wie het boek allemaal gelezen hebben of wat de reacties daar op zijn? Kijk dan op het forum voor het logboek. Let op hiervoor moet je inloggen op het forum. Dit is alleen toegangkelijk voor leden van de gemeente.

 

Ga naar het logboek

 

Geef u nu op voor: