En Hij zeide tot hen: Volgt Mij na, en Ik zal u vissers der mensen maken.
Bron: Het Evangelie van Matthèüs 4:19
Hervormde Gemeente
Rouveen
U bevindt zich hier: Home > Gemeentewerk > Vrouwengesprekskring
Vrouwengesprekskring

  

Met elkaar nadenken over onderwerpen uit de bijbel? Vind je het fijn om samen met andere jonge vrouwen hierover te praten? Kom dan naar onze vrouwengesprekskring.

   

Tijdens elke vrouwengesprekskring gaat de Bijbel open. We zingen samen en gaan op een ontspannen wijze in gesprek over een Bijbelgedeelte. 

 

We delen ervaringen met elkaar; zoeken samen naar antwoorden op vragen en kijken hoe we de Bijbelse lessen in ons eigen leven kunnen toepassen. Op deze manier leer je van de Bijbel en van elkaar!

    

Dorcas E is één van de groepen die onderdeel uitmaakt van de vrouwenvereniging.

   

De groep bestaat uit ruim 20 jonge vrouwen. We komen tweewekelijks op dinsdagavond bij elkaar in het dienstgebouw. Elke avond word verzorgd door een tweetal uit de groep. Dit betekent dat je de bijbelstudie voorbereidt, de opening en afsluiting van de avond verzorgt en ook niet onbelangrijk: zorgt voor wat lekkers bij de koffie... ;-).
Zie je tegen zoiets op, dan is dat absoluut niet verplicht!  

    

We volgen de bijbelstudies van de Hervormde Vrouwenbond. Je wordt lid van 'De Hervormde Vrouw' en krijgt dan het boekje elke maand thuisgestuurd. Daarnaast zingen we psalmen en liederen uit 'Op Toonhoogte'.

   

De Bijbel: onderzoeken, meedenken, vragen stellen, meningen uitwisselen... Geloven doen we samen. Kom gerust een keertje langs! Je bent van harte welkom! Op onderstaande data zijn wij te vinden in zaal 7 van het dienstgebouw! Tot gauw!

   

Heb je vragen? Stuur ons dan gewoon een mailtje!

   

Hieronder zie je de data voor het seizoen 2018/2019. Ook staan de onderwerpen er achter. Lijkt het je leuk om eens langs te komen en wil je graag de betreffende bijbelstudie even via de mail ontvangen? Klik dan hier.

   

rooster

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

Geef u nu op voor: