In den beginne was het Woord, en het Woord was bij God, en het Woord was God.
Bron: Het Evangelie van Johannes 1:1
Hervormde Gemeente
Rouveen
U bevindt zich hier: Home > Gemeentewerk > Vrouwengesprekskring
Vrouwengesprekskring

 

 

Met elkaar nadenken over onderwerpen uit de bijbel? Vind je het fijn om samen met andere jonge

vrouwen hierover te praten?

 

Sinds 7 jaar is er een jonge vrouwengesprekskring, Dorcas E.

Dorcas E is één van de groepen die onderdeel uitmaakt van de vrouwenvereniging.

Wij zijn een bijbelstudiegroep dat niet deelneemt aan alle activiteiten van de vrouwenvereniging, zoals bijvoorbeeld een bondsdag. Wel leveren wij soms onze bijdrages voor verschillende activiteiten. Denk hierbij aan het maken van paasbakjes, bloemstukjes e.d. Dit is geheel vrijblijvend!

    

De groep bestaat uit ruim 20 jonge vrouwen die tweewekelijks op dinsdagavond bij elkaar komt in het dienstgebouw. Elke keer verzorgen twee vrouwen de avond. Dit betekent dat je de bijbelstudie voorbereidt, de opening en afsluiting van de avond verzorgt en ook niet onbelangrijk: zorgt voor wat lekkers bij de koffie... ;-).
Zie je tegen zoiets op, dan is dat absoluut niet verplicht!

  

We volgen de bijbelstudies van de Hervormde Vrouwenbond. Je wordt lid van 'De Hervormde Vrouw' en krijgt dan het boekje elke maand thuisgestuurd. Daarnaast zingen we psalmen en liederen uit 'Op Toonhoogte'.

 

De Bijbel: onderzoeken, meedenken, vragen stellen, meningen uitwisselen... Geloven doen we samen. Kom gerust een keertje langs! Je bent van harte welkom! Op onderstaande data zijn wij te vinden in zaal 9 van het dienstgebouw! Tot gauw!

 

Heb je vragen? Stuur ons dan gewoon een mailtje!

 

Hieronder zie je de data voor het seizoen 2017/2018. Ook staan de onderwerpen er achter. Lijkt het je leuk om eens langs te komen en wil je graag de betreffende bijbelstudie even via de mail ontvangen? Klik dan hier.