In den beginne was het Woord, en het Woord was bij God, en het Woord was God.
Bron: Het Evangelie van Johannes 1:1
Hervormde Gemeente
Rouveen
U bevindt zich hier: Home > Jeugdwerk > Kinderclub Staphorst
Kinderclub Staphorst

 

Wie:
De kinderclub is een gezellige avond voor jongens en meisjes die in groepen 5, 6, 7 en 8 zitten.


Wat:
We hebben 1 keer in de 2 weken een clubavond van zo'n 1 1/4 uur. We beginnen de avond met een gebed en het zingen van een psalm of liedje. Daarna zullen we gezamenlijk een stukje uit de bijbel lezen en een hoofdstuk uit ons kinderclubblad CLIK behandelen. Dit clubblad van HGJB heeft 4 hoofdstukken en als we deze uit hebben mogen de kinderen het mee naar huis. Hierna hebben we een kleine pauze en krijgen ze drinken met een koekje. Daarna gaan we knutselen en soms doen we een spelletje. We sluiten de avond met het zingen van het onze Vader.

 

Waarom:
De bedoeling van de kinderclub is om de kinderen uit Staphorst van verschillende scholen met elkaar kennis te laten maken, zodat ze straks misschien wel samen naar de catechisatie kunnen fietsen. Maar het aller belangrijkste is dat wij de kinderen mogen vertellen van Gods woord en met hen liederen mogen zingen tot Zijn eer.

 

Wanneer:
Voor de meisjes die in groep 7 en 8 zitten is dit de maandagavond van 18:30 - 19:45
Voor de meisjes die in groep 5 en 6 zitten is dit de woensdagavond van 18:30 - 19:45
Voor de jongens is dit de dinsdagavond van 18:30 - 19:45. Deze avond hebben we 1 grote jongensgroep van groep 5, 6, 7 en 8.

 

Waar:
De clubavonden worden gehouden bij Bouwbedrijf Kooiker in de kelder. Zij stellen een mooie ruimte beschikbaar waar we onze clubavonden in kunnen vullen met bijbelstudie, knutselen, schilderen etc.


Groetjes van de leiding van de kinderclub Staphorst en wie weet tot ziens. Als je dit hebt gelezen en het lijkt je leuk kom dan gerust een keertje langs.


Jezus is de Weg, de Waarheid en het Leven; niemand komt tot de Vader dan door Hem.


Contactpersonen
Jinny Kruidhof: 0522-465624
Albert Bisschop: 0522-468826

 

 

Geef u nu op voor: